Syrob Čierne ríbezle 500 ml

Syrob Čierne ríbezle 500 ml

Kitl Syrob Čierne ríbezle obsahuje vysoký podiel ovocnej zložky. Na 100 ml sirupu je použité 104 ml ovocnej šťavy a dužiny. Čiernoríbezľový sirup Kitl je vhodný na prípravu domácich osviežujúcich limonád a kokteilov. Výborný je aj na horúce nápoje a dochutenie dezertov.

  • Cena: 5,30 € s DPH

Skladové číslo:

Dostupnosť: Skladom

Výrobca: Kitl

Plody čiernych ríbezlí (Ribes nigrum L.) obsahujú veľké množstvo prírodných rastlinných antioxidantov a tiež vitamínu C. Práve pre jeho vysoký obsah bol počas druhej svetovej vojny vo Veľkej Británii zdarma rozdávaný černorybízový sirup deťom mladším ako dva roky. Čerstvé plody môžu byť užívané surové, ale slúži aj na výrobu celého radu sladkých alebo kyslých nápojov a jedál.

Podiel ovocnej zložky v sirupe je najmenej 100% = 100 ml sirupu je vyrobené zo 104 ml ovocnej šťavy a dužiny.

Vhodný k príprave domácich osviežujúcich limonád a na ochutenie teplých i studených nápojov a kokteilov.

Dávkovanie: Na prípravu domácich limonád rieďte najlepšie s kvalitnou vodou v pomere 1:10, na prípravu horúcich nápojov v pomere 1: 8.

Zloženie: cukor, šťava z ríbezľe čiernej (97 %) z koncentrátu, dužina z ríbezľe čiernej (7 %), regulátor kyslosti: kyselina citrónová, konzervačná látka: sorban draselný, aróma.

Skladujte v chlade a na tmavom mieste. Ovocné výťažky môžu sedimentovať, prípadný zákal alebo pena nie sú na závadu, súvisia s tým, že výrobok je prírodného pôvodu. Pred upotrebením pretrepať. Po otvorení uchovajte v chlade a spotrebujte do 30 dní. Balené v ochrannej atmosfére.

Recepty z čiernoríbezľového Syrobu Kitl:
Čiernoríbezľová limonáda
Kitl Syrob Čierne ríbezle, sóda a melón na kocky.

Slávny francúzsky koktail Kir Royal
Na dno sektové poháre nalejte 1cl čiernoríbezľového Syrobu a dolejte do 15cl vychladené šumivé víno alebo pravé šampanské. Zľahka premiešajte a nesmierne osviežujúci a zábavný drink je na svete.

Čierne ríbezle s vodkou
Čierne ríbezle bol šľachtený od 11. storočia v ruských kláštorných záhradách a do Európy sa dostal koncom 17. storočia. Skúste premiešať 4cl kvalitné vodky, 4cl Kitl Syrob Čierny Ríbezle, ľadovú drť a sódu. Na zdarovje!

Ríbezľová zmrzlina
Ríbezľový Syrob zmiešajte so smotanou a nechajte zmraziť. Podávajte v malých porcelánových miskách po dobrom jedle.

Nový komentár

* (Povinné)

Prihlásenie

Táto stránka používa cookies. Viac info